Tiktoker podelio svoju neobičnu porodičnu priču

Tiktoker Mark Bauling (na ovoj mreži @markbowlingball) podelio je neobičnu životnu priču sa korisnicima mreže o tome kako je svojim rođenjem spasao život svog oca. Naime, Mark je rođen 11. septembra 2001. godine, dok je njegov otac radio u zgradama Svetskog trgovinskog centra, koje su, kao što je opšte poznato, tog dana uništene u terorističkom napadu.

Sticaj neobičnih okolnosti je hteo da se Mark zapravo prevremeno rodio, tako da je njegov otac otkazao sastanak koji je imao tog jutra. I time je ostao živ, kao i ostali koji je trebalo da dođu na taj sastanak.

- Moj otac je žarko želeo sina, nije mogao da odustane od toga. Dobio je 3 devojčice pre mene i to je baš želeo. I konačno kad je shvatio da njegova žena nosi dečaka, jedva je čekao taj dan. Međutim, nije trebalo da se rodim tog dana, već kasnije. I, kad sam se rodio, otac je morao da otkaže svoj sastanak, koji je bio zakazan na 101. spratu Kula bliznakinja u Njujorku. 11. septembra 2001. godine - rekao je Bauling, uz uzdah koji pokazuje da ni on sam ne veruje da mu se to desilo.

Naravno, komentari koji su usledili su bili slične prirode, uz dobar deo ljudi koji su priznavali da su se od ove priče naježili.

Autor: redportal.rs

#11. Septembar

#Mark Bauling

#spasao život ocu