Rečna policija uputila se danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž reke Save

Nenad Periš, otac nestalog Mateja (27) iz Splita, sleteo je avionom u Beograd.

Kako Kurir saznaje, Periš je u Beograd došao kako bi učestvovao u potrazi za sinom. Nakon sletanja na beogradski aerodrom rekao je medijima da mu je trenutno najbitnije da nađe sina.

Periš je još jednom zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave policiji.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine. Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. Inače, Rečna policija uputila se danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž reke Save.

MUP je saopštio da je nestanak Mateja Periša prijavljen 31. decembra prošle godine u 18 časova.

- Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića, navodi se u saopštenju MUP-a.

Autor: Kurir

#Mateja Periš

#Nenad Periš

#Nestao Mateja Periš

#Otac Mateje Periš

#beograd

#split