Albanci pokušavaju da ispod žita, tiho, a uz podršku najvećih evropskih država i zemalja Kvinte zauzmu i okupiraju sever Kosova i Metohije.

Njihov takozvani ministar unutrašnjih poslova rekao je da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode što bi značilo novo kršenje Briselskog sporazuma po kom policija na severu mora da pripada Direktoratu Sever, odnosno Srbi tu moraju da budu, ali baš njih briga za sve to, može im se. I ako zamolite ljude u Briselu da više ne preduzimaju ništa protiv srpskog naroda, oni kažu da je sve u redu, jer su jedan mali problem rešili, a posle po starom i bude sve gore.

Ovo je juče, ukazujući na nove opasnosti u južnoj srpskoj pokrajini, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao:

- Više neću da molim ni jedne ni druge. Sada upozoravam i jedne i druge da to više ne rade pošto srpski narod ni nasilje i nepoštovanje međunarodnog prava i normi više neće da toleriše. To je moje upozorenje onima koji danas dolaze u Beograd i svima drugima. Što ste se igrali, igrali ste se. Ako možete da poštujete norme koje ste sami doneli - možete, ako ne možete - ima ko hoće. Albanci divljaju sa Kurtijem i sa onima koji su im predali nezavisnost na tacni.

Autor: Novosti.rs

#Kosovo i Metohija

#Srbija

#aleksandar vucic