Cilj koalicije je da njihov kandidat ostvari najubedljiviju pobedu u prvom krugu

Srpska napredna stranka (SNS) donela je danas odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije, saopštila je danas potpredsednica naprednjaka Ana Brnabić.

Brnabić je, nakon sednice Predsedništva SNS, kazala da je Aleksandar Vučić kandidat koalicije Aleksandar Vučić zajedno možemo sve.

Zahvalila se partnerima SPS-u, JS-u, SVM na tome što su podržali SNS u ovome i što zajedno sa drugim strankama i pokretima izaći u široj koaliciji sa kandidatom Vučićem.

- Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore, govore sve - istakla je ona.

Cilj istorijska pobeda Vučića, već u prvom krugu

Potpredsednica SNS Ana Brnabić poručila je danas da je cilj koalicije oko te stranke da njihov predsednički kandidat, Aleksandar Vučić ostvari najubedljiviju pobedu, već u prvom krugu izbora, dodajući da će voditi pozivitnu kampanju, u kojoj će istaći rezultate, kao i planove i viziju Srbije u narednom periodu.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Cilj nam je najubedljivija pobeda u prvom krugu, bez potcenjivanja bilo kog od ostalih kandidata i političkih opcija - rekla je Brnabić novinarima.

Idemo po pobedu, odmah prikupljanje potpisa

Idemo po istoriju i da napravimo nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu poručila je danas potpredsednica SNS Ana Brnabić i najavila da će prikupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika početi u 12.00 časova.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ona je posle sednice Predsedništva stranke rekla da će ona potpisati podršku u sedištu stranke zajedno sa koalicionim partnerima Ivicom Dačićem i Ištvanom Pastorom, kao i da su prisutni i omladinci SNS.

Brnabić, Dačić i Pastor prvi potpisima podrzali Vučića

Potredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojviđanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpusima podržali potpisokandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.

Oni su podršku Vučiću pružili u sedištu SNS na Novom Beogradu nakon što je SNS saoštila da je Predsedništvo te stranke doneo odluku da Vučić bude predsednički kandidat koalicione liste "Aleksandar Vučić zajedno možemo sve".

Dačić i Pastor došli u SNS, razgovaraju sa Vučićem

Lideri Socijalističke partije Srbije i Saveza vojvođanskih Mađara, Ivica Dačić i Ištvan Pastor došli su danas u prostorije Srpske napredne stranke, gde su se nakon sednice Predsedništva SNS, sastali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Prethodno, završena je sednica Predsedništva naprednjaka na kojoj je odlučeno o predsedničkom kandidatu te stranke, a da to bude upravo Aleksandar Vučić.

Autor: Tanjug

#Ana Brnabić

#Predsedništvo SNS

#SNS

#aleksandar vučić

#kandidat za predsednika