U Srbiji danas minimalna temperatura od -2°C, a maksimalna 5°C na jugu Srbije.

Danas u Srbiji oblačno sa susnežicom i snegom na severu i zapadu Srbije, a u centralnim i južnim predelima sa kišom povremeno. Na severu i zapadu može pasti od 2 do najviše 10 cm snega. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 0°C na severu do 5°C na jugu Srbije. Uveče na severu Vojvodine prestanak padavina. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U Beogradu oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim slab istočni i severoistočni tokom dana. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 0°C, a maksimalna do 2°C. Uveče sneg i oko 0°C u 22h.

U Nišu oblačno sa kišom i mogućom susnežicom. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 4°C.

U Užičkom regionu oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 1°C do 3°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno i hladno sa snegom i najviše oko -2°C.

Foto: Pixabay.com/@couleur

U Novom Sadu oblačno sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C.

U Subotici oblačno sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 0°C. Uveče padavine prestaju.

U nedelju suvo u prvom delu dana, a popodne počinje kiša na jugu. Uveče i u noći ka ponedeljku se očekuju susnežica i sneg na severu i zapadu Srbije. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 1°C na severu do 5°C na jugu Srbije. Uveče na severu Vojvodine prestanak padavina. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U ponedeljak oblačno sa susnežicom i snegom na zapadu i severu Srbije, a na jugu kiša. U utorak padavine prestaju na severu, a zadržavaju se u ostalim krajevima uz prestanak u sredu.(Mondo)

Autor: mondo.rs

#Srbija

#beograd

#vremenska prognoza