Biće pripremljeni i posebni sadržaji za decu tokom decembra i januara

Kako piše Sputnjik, tri pevačice su na početku konferencije u Starom dvoru sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem potpisale ugovor o donaciji, po kome će 31. decembra u okviru gradske manifestacije Beogradska zima nastupiti bez honorara.

IZVOR: FB / @Goran.Vesic.zvanicna.stranica

- Imaćemo verovatno jedan od najboljih evropskih dočeka Nove godine, pevaće tri velike zvezde. Na taj način ćemo pokazati kako Beograd može sa našim pevačima da uradi pravu svetsku atrakciju - rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

IZVOR: FB / @Goran.Vesic.zvanicna.stranica

Vesić je naglasio da će se na novogodišnjem koncertu na otvorenom ispred skupštine poštovati sve epidemiološke mere koje budu važeće 31. decembra, i da će u skladu sa njima biti poznato koliko će ljudi moći da prisustvuje dočeku.

Grad Beograd organizovaće doček Nove 2022. godine na platou ispred Narodne skupštine Srbije, gde će nastupiti pevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, najavljeno je na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda.

Prema njegovim rečima, na još jednoj konferenciji za novinare sa Centrom beogradskih festivala biće najavljen program predviđen za 30. decembar u Beogradu, a biće pripremljeni i posebni sadržaji za decu tokom decembra i januara.

Autor: rs.sputniknews.com / redportal.rs

#Doček

#Jelena Karleuša

#Marija Šerifović

#Nova Godina

#beograd

#sara jovanović