Obećavam da ćemo tokom predstojeće jeseni i proleća naredne godine sve dugačke putne deonice pokriti asfaltom

U obrenovačkoj mesnoj zajednici Grabovac u toku su radovi na asfaltiranju 3 putna pravca u Donjem kraju, a kako je najavljeno, nakon tih radova u planu su radovi na rekonstrukciji putnih pravaca širom ove mesne zajednice.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da je ta opština tokom ove godine uspela da potpiše ugovore i obezbedi sredstava za rešavanje problema Obrenovca, navodeći da tu pre svega misli na kanalizaciju, vodu i toplifikaciju.

- Obećavam da ćemo u narednom periodu, tokom predstojeće jeseni i proleća naredne godine, sve putne deonice koje nisu asfaltirane, a dugačke su, pokriti asfaltom - rekao je Čučković, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić najavio je da će nakon radova u mesnoj zajednici Grabovac građevinske mašine preći na teritoriju mesne zajednice Dren, zatim u Orašac, a potom u Ljubinić i Vukćevicu.

- Nece se stati sa radovima na asfaltiranju dok se do svake kuće na teritoriji opštine Obrenovac ne dovede asfalt - dodao je Berić.

Autor: Tanjug

#Obrenovac

#asfaltiranje

#miroslav čučković