MIHAILOV OTAC: Pošalješ dete u prodavnicu dođe ti u lokvi krvi. To je na sve strane krv, iz usta, iz nosa.

Dvanaestogodišnjeg dečaka srpske nacionalnosti napala su tri maloletna Albanca u centru Kosovske Kamenice. Njega su, kako je ispričao izveštaču RTS-a, napali bez ikakvog povoda, dok se vraćao kući iz prodavnice.

Od udarca u predelu glave dečaku je krenula krv iz nosa. I Mihailo i njegova porodica pretrpeli su veliki stres, jer do danas problema sa Albancima nisu imali. Policija zna ko su napadači, obavešteni su i njihovi roditelji.

- To su isto maloletna lica, jedan je 13, jedan je 11 i to treće dete ja ne znam koliko godina ima. Obavešteni su im roditelji. Dok smo ja i supruga davali izjavu od njih niko nije bio - kaže Nenad Stanković, otac napadnutog dečaka.

Ističe da su to deca iz albanskih porodica i da do sada nikada nijedan problem nisu sa njima imali.

- Nikada problem nismo imali sa Albancima, normalno smo živeli. Do današnjeg dana niko mi nije došao na vrata da zakuca niti je moje dete nekada nekoga diralo - dodao je Stanković.

Ističe da im je ovo šok.

- Pošalješ dete u prodavnicu dođe ti u lokvi krvi. To je na sve strane krv, iz usta, iz nosa. On je pao dole i dovoljan je udarac u nos da mu krv šiklja na sve strane - naglašava Stanković.

IZVOR: TW / Sergej Dojcinovic

Autor: redportal.rs

#Sergej Dojčinović