Svi slučajevi registrovani širom Kosova i Metohije, južno od Ibra

Kako prenosi portal Kossev, u Prizrenu su zabeležena 4 slučaja. Jedan je muškarac poslat na lečenje na psihijatrijsko odeljenje Kliničkog centra u Prištini, usled fizičkog i psihičkog nasilja nad porodicom. Kako se navodi, on je opasan po porodicu, te je posle bolnice poslat u pritvor.

Pored navedenog, još trojica muškaraca su uhapšeni juče u Prizrenu, jedan nakon vršenja fizičkog i psihičkog nasilja nad suprugom, drugi nad suprugom i ćerkom, koje su obe medicinski zbrinute. Takođe, i treći muškarac je uhapšen dan ranije zato što je svojoj partnerki naneo telesne povrede. Žrtva je nakon ukazane medicinske pomoći upućena u sklonište.

U Vitomirici kod Peći, uhapšen je muškarac zbog fizičkog i psihičkog nasilja nad svojom verenicom.

U Mališevu, muškarac je uhapšen zbog fizičkog nasilja nad svojom majkom, koja je medicinski zbrinuta posle napada. I ovde su u pitanju zdravstveni problemi mentalne prirode. Osumnjičeni napadač je prvo upućen u đakovičku bolnicu na psihijatriju i potom je priveden.

Pored navedenih uhapšen je još jedan muškarac u Mališevu, jedna žena i jedan muškarac u Prištini, kao i muškarac u Uroševcu.

Autor: kossev.info

#Agresija

#Pijansttvo

#hapšenje

#nasilje u porodici

#zlostavljanje