Stravičan zločin 62-godišnjaka nad maloletnikom

U Nikšiću je uhapšen R. L. (62) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnika, prema pisanju portala Volim Podgoricu

Policija sumnja da je R.L. u svojoj porodičnoj kući najpre maloletnika udario metalnom šipkom po glavi i potom počinio nedozvoljene polne radnje nad njim. 

- Sinoć oko 22.50 časova policiji je otac maloletnog dečaka prijavio da je R. L. fizički napao njegovog maloletnog sina i naneo mu povrede aluminijumskom šipkom u predelu glave. Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obaveštenja. Takođe, izjavu je dao i maloletnik - saopštila je Uprava policije.

Maloletniku je ukazana lekarska pomoć i konstatovano je da je zadobio lake telesne povrede.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnika.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R. L. privede zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo - zaključuju u Upravi policije. 

Autor: volimpodgoricu.me / redportal.rs

#dečak silovan

#silovao dečaka

#zločin nikšić

#zločin nikšiću