Vojvodina dočekala Zvezdu u finalu Kupa ⚽

Utakmice 1/2 finala Kupa Srbije završene su pobedama Vojvodine u Kragujevcu i Crvene zvezde u večitom derbiju. Vojvodina je pobedila Radnički sa 1:0 golom u nadoknadi vremena, dok su crveno-beli iz Beograda savladali Partizan sa 2:0.

Mnogo se prašine u javnosti diglo poslednjih dana nakon večitog derbija u prvenstvu u kom je Zvezda pobedila sa 3:2 posle preokreta. Ono što je dodatno podgrejavalo atmosferu je opšte stanje u domaćem fudbalu.

Zvezda ponovo igra svoje proleće i sigurno korača ka tituli, ali određeni deo fudbalske zajednice mišljenja je da nije baš sve regularno i da su neke pobede nezaslužene. Tako je trener Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić prokomentarisao sledeće:

Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubedljivu pobedu.

Trener Zvezda Milojević je sinoć posle meča odgovorio:

Pokazali su mi tu izjavu. Sve razumem, sve je deo fudbala. Iskreno, mnogo mi to smeta. Bio sam stranac i nikada nisam pričao na taj način. Znate, ja sam izgubio titulu sa Apoelom u poslednjem kolu. Trebalo je da je osvojim. Nikada nisam pričao o tome kako je na Kipru, nisam želeo da uvredim kiparski narod. Moraju ljudi da povedu računa šta pričaju. On je stranac, radi ovde, prima platu ovde. Poruka svima je da ne uzimaju Zvezdu u usta. Neka mene vređaju. Neka ne uzimaju ni Partizan, ni Vojvodinu... On se sad bori za Evropu. Da li bi bio u toj borbi, da Zvezda nije donela te bodove. Ili Partizan

Autor: redportal.rs