Utakmica počinje danas u 16 časova ☝️

Danas od 16 časova na stadionu Čika Dača u Kragujevcu igra se poslednja utakmica četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu u kojoj se sastaju domaći Radnički 1923 i Novi Pazar.

Kragujevčani su u odličnoj formi. Od početka kalendarske godine zabeležili su 8 pobeda na 10 ligaških utakmica i u konkurenciji su za izlazak u Evropu.

Novi Pazar, sa druge strane, nakon sjajnoj jesenjeg dela sezone, ima razočaravajuće proleće i trenutno je na granici između plej-of i plej-aut zone.

Oba tima imaju ogromne ambicije u Kupu, ne samo radi nastavka sjajnog niza, u slučaju Radničkog, odnosno prekida slabih rezultata, u slučaju Novog Pazara, već i zbog činjenice da će ovogodišnji osvajač Kupa Srbije izboriti plasman u plej-of Lige Evrope, dakle imaće zagarantovan plasman makar u grupnu fazu Lige Konferencija.

U ostalim utakmicama četvrtfinala Partizan i Vojvodina prošli su Voždovac i Čukarički nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon rezultata 1:1 u 90 minuta utakmice, dok je Crvena zvezda pobedila Vršac rezultatom 3:0.

Autor: Balša Stupar