Ostalo je još jedno kolo regularnog dela takmičenja

Domaći fudbalski šampionat ulazi u završnicu. Ostalo je još 1 kolo, nakon koga počinje plej-of i plej-in.

U nedelju se igraju svi mečevi poslednjeg kola regularnog dela, a danas se oglasila i Zajednica Superligaša kako bi obavestila javnost o terminu večitog derbija koji se igra 20. aprila.

Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 20. aprila 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 18.00 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 1. mesto na tabeli sa 74 boda na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 2. mesto sa 70 osvojenih bodova. Tokom aktuelne sezone već su odigrana 2 ’večita derbija, a nešto uspešniji bili su crno-beli. Prvi duel odigran u Humskoj ekipa Partizana je rešila u svoju korist rezultatom 2:1 (1:0), dok je duel u Ljutice Bogdana završen podelom bodova nakon rezultata 2:2 (1:1).

Poslednje kolo regularnog dela domaćeg takmičenja neće doneti preterane promene. Crveno-beli imaju 4 boda prednosti u odnosu na Partizan, i sve da budu poraženi u duelu sa pančevačkim Železničarom. redosled na tabeli se neće menjati.

Autor: Redportal.rs