Jedan od najboljih fudbalera sveta progovorio o budućnosti

Lionel Mesi važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera svih vremena. To potvrđuje i podatak da je čak 6 puta proglašen za najboljeg fudbalera planete. Njegovo umeće, golovi, majstorije će se dugo pamtiti i prepričavati. Uz sve to, Mesi sasvim opravdano važi za naslednika Maradone, što je i sam Maradona znao da potvrdi.

U Barseloni je ceo život, tačnije 20 godina je veran timu iz Katalonije.

Prošle godine je ceo svet bio šokiran vešću da je neizvestan ostanak Mesija u španskom klubu. Posle mnogo špekulacija i napetosti, Mesi je ipak ostao u redovima bordo-plavih.

Poznato je da Mesiju 30. juna 2021. godine ističe ugovor sa Barselonom, što mu ostavlja slobodu da pregovara sa drugim klubovima od 1. januara. On je tom prilikom progovorio o budućnosti i potencijalnoj promeni kluba:

- Ne znam još šta ću uraditi. Sačekaću da se sezona završi. Trenutno je najvažnije fokusirati se na tim, pokušati da se osvoji neki trofej, ne odvlačiti pažnju drugim stvarima - rekao je Mesi u intervjuu za špansku televiziju La Seksta.

Mesi je, takođe, prokomentarisao i odlazak iz Barselone, koji je prošle godine bio nikad bliži:

- Osetio sam da je vreme za promene, a onda je Bartomeu počeo da filtrira stvari kako bih ja ispao zlikovac - rekao je Mesi i naglasio da je odustao od odlaska kako bi izbegao suđenje sa klubom, iako su mu advokati rekli da bi pobedio.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#Mesi

#fudbal

#lionel mesi