Prošlo kolo je bilo jako, ovo će verovatno ići u sličnom pravcu

Sutra od 13:30 počinje novo kolo Premijer lige. Imate rok do 12:30 da namestite ekipe, a ima nekoliko apsolutnih favorita koji moraju da donesu bodove.

Lester i Mančester junajted otvaraju kolo. Ne zna se ko je u boljoj formi i moguć je svaki rezultat. Ko pobedi približava se Liverpulu žestoko. Najbolji pikovi su Vardi i Bruno Fernandeš, ali u ovako teškoj utakmici niko ne garantuje bodove.

Od 16 č počinju 2 utakmice. Aston Vila dočekuje Kristal Palas i Fulam dočekuje Sautempton. Izbor je veliki, sa tim da Aston Vila u poslednje 3 utakmice nije gol primila. Videćemo da li će Zaha uspeti da savlada Martineza i oduzme bodove Targetu. U Sautemptonu ne očekujte Ingsa i Vestegorda, Fulam može da iznenadi.

U 18.30 č igra se londonski derbi. Čelsi gostuje Arsenalu, ali ima ulogu apsolutnog favorita. Arsenal ako sada ne pobedi, biće zakucan u poslednjoj trećini tabele, dok su u Čelsiju pod znakom pitanja oba beka (Čilvel i Džejms) iz prvih 11.

Od 21 č. se igraju 2 utakmice. Mančester siti i Everton ulaze kao aspolutni favoriti protiv Njukasla, odnosno Šefilda. Kajl Voker i Gabrijel Žesus zbog povreda neće tu biti do kraja praznika, što znači da bi Kanselo i Aguero mogli da imaju zacementirano mesto bez obzira na Gvardiolinu rotaciju. U Evertonu bez Kalverta-Luina ne planirajte bilo šta.

Lids i Barnli počinju u nedelju od 13 č. Barnli igra u odličnoj formi, dok je Lids na liniji toplo-hladno. Bamford i Džek Herison bi mogli da oduševe, ako ih u tome ne spreči fantastični golman Poup. Vest Hem i Brajton posle ručka igraju 2. utakmicu. Džared Bouven i Pablo Fornals bi mogli dobro da se pokažu.

Od 17.30 igraju Liverpul i Vest Brom. Liverpul je apsolutni favorit i ako ste se pitali kada je pravo vreme da se stavi triple captain, to je upravo sada. Mo Salah će biti najpopularniji kapiten, a ne treba zaboraviti ni Firmina, Arnolda, Robertsona i Manea. Kolo zatvaraju Vulfsi i Totenhem. Vulfsi imaju 3 poraza na poslednje 4 utakmice, Totenhem nije pobedio na poslednje 3. Tražiće pobedu i domaćin i gosti. Pedro Neto, Son i Kejn su jedini realni pikovi.

NAŠA PREPORUKA:

GOLMAN: Ederson

ODBRANA: Kanselo, Target, Robertson, Dalas

SREDINA: De Brujne, Mo Salah (KAPITEN), Herison, Son

NAPAD: Firmino, Bamford

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy Premier League

#PL

#Premijer Liga