"Najbolji je IKADA"

Kako prenosi portal Mondo, najbolji teniser u istoriji tenisa potvrdio je svoj dominantan status. Novak Đoković je započeo 378. nedelju na čelu ATP liste i tako oborio rekord legendarne Nemice Štefi Graf koja je sedam dana kraće bila najbolja na WTA listi. Zbog tog dostignuća srpskog tenisera mnogi smatraju da je njegov status NAJBOLJEGH SVIH VREMENA zapečaćen, a oglasila se i supruga Jelena.

Žena najboljeg srpskog sportiste okačila je na svoj Instagram profil kratak snimak zajedničkog plesa. Pogledajte kako je to izgledalo:

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

IZVOR: Instagram / jelenadjokovicndf

Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet - i žena se ne ljuti hahah. Novak je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa.

Tokom ove nedelje će imati priliku da to potvrdi i u Dubaiju gde turnir počinje protiv malo poznatog češkog tenisera, ali neće imati lak posao da se domogne titule. Nakon toga slede turniri u SAD za koje Novak Đoković nije siguran da može da ih igra, pa bi već u narednoj nedelji mogle da počnu pripreme za sezonu na šljaci i pariski pohod na 23. grend slem.

Autor: Mondo.rs