Prvi reket sveta želi da spremno doćeka nastavak sezone

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon osvajanja 22. Grend slema na Australijan openu nalazi se u Milanu na pregledima zarađene povrede u Melburnu.

Srpski teniser je na početku godine, na turniru u Adelejdu, koji je osvojio, zaradio rascep zadnje loše od čak 8 centimetra uz 8 edema mišića.

Kako bi se što pre oporavio pred prolećni nastavak sezone, Đoković je u Milanu posetio hirurga Žan-Pjera Mersemana, kog koga je pre nekoliko godina lečio povredu lakta.

Kako prenosi Gazeta delo sport Đoković boravi u Milanu isključivo zbog saniranja povrede, pa će propustiti meč svog omilenog kluba koji dočekuje londonski Totenhem u Ligi šampiona..

Đoković će se ubrzo vratiti u Beograd gde vredno trenira za nastavak sezone, a pomaže mu trener atletskih šampiona Marko Paniči i fizioterapeut Klaudio Zimalja.

Cilj našeg tenisera je da bude spreman za turnir Serije 500 u Dubaiju 27. februara, dok čeka odluku iz SAD na svoj zahtev da mu se dozvoli ulazak u zemlju kako bi mogao da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Autor: redportal.rs