Crveno-beli pod imperativom pobede

Fudbaleri Voždovca i Crvene zvezde sastaće se danas u 21. kolu Superlige Srbije od 14 č. na krovu TC Stadion. Domaćin je odlično otvorio prolećni deo sezone pobedivši Radnički u Kragujevcu sa 1:0 po veoma teškom vremenu.

To su bitna 3 boda za Voždovac u borbi za gornji deo tabele, ali i odlična uvertira za duel sa šampionom. Zvezda je sa druge strane odigrala nerešeno sa Vojvodinom na svom terenu što nije zadovoljilo nikoga u klubu pogotovo jer se prednost u odnosu na crno-bele istopila odmah na startu prolećnog dela sezone.

Trener Milojević nije bio zadovoljan igrom pojedinih svojih igrača pa se danas očekuju promene na nekim pozicijama. Videlo se da mnogo toga ne štima u igri Zvezde što će danas morati da promene kako bi došli do pobede.

U poslednjih nekoliko godina crveno-beli su lako odnosili bodove sa gostovanja Voždovcu, ali danas domaćin nema šta da izgubi. Može da igra opušteno i pokaže šta zna.

Zvezda mora da se vrati na pobednički kolosek, jer je već u narednom kolu očekuje duel sa Čukaričkim a vrlo brzo je na programu i večiti derbi.

Autor: redportal.rs

#krov

#superliga srbije

#vozdovac

#zvezda