Ostvaren zacrtani cilj 💪🏻

Futsal reprezentacija Srbije posle mesec dana čekanja odigrala revanš sa Finskom i plasirala se na Svetsko prvenstvo. Da podsetimo, posle utakmice u Srbiji i pobede naše selekcije rezultatom 1:0 usledio je revanš u Finskoj. Međutim, utakmica je odložena, jer su Finci imali zaraženih igrača koronavirusom. Posle mesec dana čekanja naši momci su otišli na revanš i izborili plasman na Svetsko prvenstvo.

IZVOR: TW / @FSSrbije

Pravi triler je viđen sinoć u Finskoj, utakmica je završena rezultatom 5:5, a Srbija je pobedila ukupnim rezultatom 6:5.

Poveli smo golom Pršića već na startu meča, ali su onda Finci preokrenuli rezultat. Na scenu je onda nastupio Lazarević, koji je izjednačio na 2:2. Finci onda ponovo vode, ali Lazarević postiže 2 gola za prednost Srbije 4:3.

U tim trenucima Finskoj je trebalo 3 gola kako bi otišli dalje i ubacuju igrača umesto golmana, napadaju nas sa 5 igrača. Isplatilo im se, jer su stigli do izjednačenja. Ali onda je Stojković postigao gol i bilo je jasno da Srbija odlazi na Svetsko prvenstvo. Finci su do kraja utakmice uspeli da izjednače, ali im to ništa nije značilo.

Autor: redportal.rs

#futsal

#svetsko prvenstvo