Pojačani letovi do Dohe

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru pobedom nad Japanom, a u borbi za polufinale očekuje ih utakmica protiv Brazila.

Ono što će veoma značiti fudbalerima Hrvatske je dodatna podrška navijača koji masovno rezervišu letove za Dohu kako bi podržali fudbalere u borbi za novi podvig.

- Neke naše članice uvode dodatne čartere iz Zagreba kako bi zadovoljile potražnju, pa iako je to manje nego što je bila potražnja kada su takva takmičenja u Evropi, agencije ipak primećuju porast potražnje kako vatreni napreduju. Osim za Dohu odnosno Katar, raste potražnja i za Dubaijem, odakle se kombinuju letovi prema Dohi - kaže predsednik Udruženja hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Tomislav Fain za Hinu.

- Uglavnom su do sada hrvatski navijači na SP u Katar putovali preko Dubaija, gde su se i smestili i avionima išli na utakmice u Katar, bilo je i letova niskotarifinih kompanija i snalazili su se svakako - kaže Fain.

Za let na četvrtfinalnu utakmicu, transfer do stadiona i povratak navijači moraju da izdvolje između 1.500 i 2.000 evra.

Utakmica između Hrvatske i Brazila zakazana je za petak u 16.00 časova.

Autor: redportal.rs

#Hrvatska

#cetvrtfinale

#navijaci

#reprezentacija

#svetsko prvenstvo