Odlučujuća utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo

Futsal reprezentacija Srbije otputovala je u Finsku, gde će u sredu 9. 12. odigrati odlučujuću utakmicu u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo. Ovo je revanš sa Finskom, a u 1. utakmici Srbija je golom Marka Pršića slavila sa 1:0.

Reprezentativci naše zemlje su u Finskoj revanš utakmicu trebali da odigraju 10. 11. 2020. g., ali je zbog situacije sa koronavirusom u taboru Finaca utakmica odložena. Naime, dan pred odigravanje utakmice na redovnom testiranju igrača, Finska je imala pozitivnih igrača, pa je cela selekcija odvedena u karantin. Utakmica je odložena i čekala se odluka o novom terminu ili o registrovanju utakmice u korist Srbije.

Doneta je odluka da se utakmica odigra 9. 12. 2020. g. To je i najpravednije, da se plasman na najznačajnije futsal takmičenje izbori na terenu. Naši momci imaju kvalitet, koji su i pokazali na meču u Srbiji. Svi u Fudbalskom savezu Srbije se nadaju da će naši futsaleri opravdati očekivanja i pokazati kvalitet koji imaju. Iz 1. meča imaju i gol prednosti.

Bićemo u sredu od 17.15 č. uz svoje futsalere! 🦅🦅🦅

Autor: redportal.rs

#Finska

#Srbija

#futsal

#svetsko prvenstvo