Srbiju čeka ključni meč bez pleja, a turski trener dozvolio svim drugim igračima da igraju

Kako prenosi portal Mondo, Ergin Ataman zabranio je Vasiliju Miciću da igra za Srbiju. Sraman potez trenera Efesa i selektora Turske. MONDU je potvrđeno da sjajni plejmejker neće biti deo reprezentacije za meč protiv Turske u ponedeljak (20 časova). Duel koji bi mogao da bude ključan za plasman "orlova" na Mundobasket, a igraće bez Vase. Plejmejker neće biti deo reprezentacije za meč protiv Turske u ponedeljak, duel koji bi mogao da bude ključan za plasman orlova na Mundobasket.

Sa druge strane turski selektor je DOZVOLIO SVIM OSTALIM IGRAČIMA EFESA da igraju za reprezentaciju Turske. Prvobitni dogovor bio je da Vasa propusti prvi meč sa Britancima i da pomogne Efesu u duelu Evrolige, a da bude sa sunarodnicima u drugoj utakmici. Ataman je prekršio datu reč.

Izabranici Svetislava Pešića pobedili su Veliku Britaniju na gostovanju, a u isto vreme Turska je deklasirala Belgiju. Zbog toga je meč u Pioniru od ogromnog značaja za oba tima. Srbija je na skoru 4-3, a Turska na 3-4. U slučaju trijumfa srpski tim napravio bi ogroman korak ka Svetskom prvenstvu i na taj način bi praktično žestoko smanjio šanse turskoj ekipi, a to zna dobro i Ataman.

Autor: Mondo.rs

#Ataman

#KOŠARKA

#Sramota

#Srbija

#Turska

#Vasa

#Vasilije Micić

#ergin ataman

#igranja

#meč

#mundobasket

#reprezentacija

#svetsko prvenstvo

#zabrana