Spektakularan meč na minijaturnom terenu

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković je u strašnoj formi dočekao finiš teniske sezone, pa na Mastersu u Parizu i završnom mastersu u Torinu važi za jednog od najvećih favorita. U prestonici Francuske već je krenuo po titulu pobedom na Maksimom Kresijem, a zatim je imao i vremena da se opušta sa tinejdžerima koji skupljaju loptice na mečevima.

Na malom terenu za stoni tenis, u jednom od hodnika pariske dvorane, Đoković je poražen od klinca koji se nada da će u narednim godinama imati priliku da igra na nekom od najvećih teniskih turnira. Njih dvojica su odigrali nekoliko poena, čiji je snimak Đoković podelio na društvenim mrežama, a može se videti da se mladić bolje snašao u ovoj igri.

Bio je prilično dobar u ovom improvizovanom sportu, pa je nakon jednog agresivnog napada Novak ostao da leži. naravno, nije bilo ništa toliko dramatično, Đoković je samo odglumio da je pao od siline udarca i napornog poena koji su igrali, a koji je pripao njegovom rivalu. Pogledajte kako je izgledao njihov meč.

Inače, Novak Đoković je u prvom kolu bio slobodan, u drugom izbacio Kresija, a u trećem će igrati protiv Karena Hačanova. Najbolji srpski teniser postavljen je za šestog nosioca na turniru, ali mu se daju mnogo veće šanse za osvajanje titule u Parizu, koji mu je jedan od omiljenih turnira u sezoni.

IZVOR: Twitter / @DjokerNole

Autor: Mondo.rs

#Francuska

#Novak Đoković

#Poraz

#Torin

#atp

#masters

#nole

#pad

#pariz

#tenis