Srbija je savladala Švedsku u Ligi nacija, a još jednom je heroj "orlova" bio Aleksandar Mitrović. Napadač Fulama tema je i u Hrvatskoj.

Aleksandar Mitrović upisao je tri pogotka protiv Šveđana i pokazao da je u strašnoj formi, te da malo boljih od njega trenutno igraju na poziciji napadača u evropskom fudbalu.

Srbin je svojim sjajnim igrama oduševio i region, te mediji u Hrvatskoj se utrkuju ko će više da hvali zvezdu "orlova" koje sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi.

Pod naslovom Srbija ima drugog strelca Lige nacija, pogledajte šta je napravio Švedskoj hrvatski Indeks bavio se duelom protiv Šveđana uz jasnu konstataciju.

- Aleksandar Mitrović je u fantastičnoj formi. Napadač srpske reprezentacija je u petom kolu drugog ranga Liege nacija postigao het-trik u pobedi 4:1.

O Mitrovićevoj sjajnoj igri piše i 24 sata.

- Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klesona, do poluvremena je Srbija povela, a oba pogotka postigao je Mitrović, sjajnu predstavu napadač Fulama krunisao je trećim golom u 50. minutu navodi list. Uz konstataciju da su Šveđani "teško nastradali u Beogradu, a da će "orlovi" protiv Erlinga Halanda tražiti plasman u elitnu grupu Lige nacija.

Germanijak ističe da je Srbija do pobede stigla nakon preokreta, a da Aleksandar Mitrović "i dalje ne staje".

Autor: Pink.rs

#Hrvatska

#Srbija

#aleksnadar mitrovic

#fudbal