On će predsetojeće jeseni da bude deo karavana u kojem će sa članovima Yu grupe da krstari kroz SAD

Ima svoj stil i drži se toga Raduljica. Iako se neko vreme pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali i Partizana, bivši reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica neće igrati košarku neko vreme jer ide da vozi kamper u Sjedinjenim Američkim Država.

On će predsetojeće jeseni da bude deo karavana u kojem će sa članovima Yu grupe da krstari kroz SAD. Član grupe Žika Jelić je rekao kakvu ulogu će da ima srpski košarkaš.Raduljica je poslednjih 5 sezona igrao u Kini za Žeđijang i Đangsu. U Zvezdi je bio u dva navrata i u Partizanu. Igrao je i za Milvoki i Minesotu u NBA ligi.

– Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa – rekao je za Žika Jelić za Nedeljnik.

– Vozićemo po čuvenoj “Ruti 66” o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Ceo put će se snimati i gledaćete ga na televiziji - kazao je Jelić.

Autor: Telegraf.rs

#partizan

#raduljica

#zvezda