Incidenti sa utakmice u Humskoj se sele na sud

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK Partizan izmedju epika FK Partizan i FK AEK iz Larnake, nakon što mu je dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji, piše N1.

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK “Partizan” došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

Autor: rs.n1info.com

#aek

#incidenti

#partizan

#tuzilastvo