Večeras na programu preostale utakmice 5. kola

Liga šampiona nam je sinoć donela mnogo zanimljivosti. Real je ponovo poražen od Šahtjora, dok je Inter pobedio Menhengladbah, a Atalanta remizirala sa Mitjelandom. U poslednjem kolu će biti mnogo drame, ali najpre treba kompletirati 5. kolo.

Grupa E, Sevilja i Čelsi u direktnom duelu odlučuju ko će sa čelne pozicije u narednu rundu takmičenja, a pobednik nosi sve. Krasnodar dočekuje Ren u direktnom okršaju za Ligu Evrope, pobednik takođe nosi sve. Biće večeras interesantno u Rusiji i Španiji.

Grupa F, Dortmund dočekuje Lacio u borbi za čelnu poziciju u grupi. Klub Briž dočekuje Zenit i pobeda mu ostavlja nadu za plasman u narednu fazu. Ipak, nadaju se Belgijanci povoljnom rezultatu iz Nemačke i porazu Lacija.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa G, Juventus dočekuje Dinamo iz Kijeva, a pobeda bi ih ostavila u trci za čelnu poziciju u grupi. Barselona gostuje u Mađarskoj Ferencvarošu i pobeda je prioritet. Dinamo i Ferencvaroš će najverovatnije u poslednjem kolu odlučiti o plasmanu u Ligu Evrope.

Grupa H, Mančester junajted dočekuje PSG, dok Bašakšehir 2 sata ranije dočekuje Lajpcig. Sve je otvoreno u ovoj grupi što se tiče prolaska dalje. Posle večerašnjih mečeva sve može biti mnogo jasnije.

Očekuju nas mnoga uzbuđenja večeras!

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona