Mladi fudbaler želi minute u elitnom takmičenju

Čukarički je na pozajmicu sa pravom otkupa iz Crvene zvezde doveo Vladimira Lučića, piše Žurnal.rs.

Ovaj momak je već dugo bio na radaru uprave tima sa Banovog brda, čak je pre dve i po godine odradio zimske pripreme u Antaliji sa Čukaričkim. U međuvremenu Lučić je odigrao sjajno u ekipi IMT-a, u Prvoj ligi Srbije, a potom je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

U prva dva kola Lučić je ubeležio i minute u crveno-belom dresu, ali je potom odlučio da dođe na pozajmicu na Banovo brdo.

Lučić je takođe istakao zadovoljstvo što je došao na pozajmicu u Čukarički, u kojem će zadužiti dres sa brojem 40:

Bio sam na jednim pripremama sa Čukaričkim, znam kako klub radi, ovde je sve vrlo ozbiljno, sa odličnom organizacijom. Drago mi je da sam ponovo na Banovom brdu, trudiću se da pokažem šta znam.

Imao je ovaj momak dosta ponuda iz superligaških klubova za pozajmice, ali mu je upravo činjenica da odlično poznaje Čukarički “skratila” vreme za razmišljanje:

Nije bilo mnogo dileme, kad smo se već odlučili za pozajmicu, Čukarički je bio najbolji izbor, ovo je pravi klub za mene. Hvala direktorima kluba, hvala i mojim agentima. Sada je najbitnije da se izborim za šansu i da igram. Konkurencija je velika, ali što je ona bolja, to ću i ja biti bolji. Gledao sam i utakmicu protiv Rasing uniona, dati nekoj ekipi u evropskim takmičenjima osam golova u dva meča jeste stvar za poštovanje. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe.

Autor: zurnal.rs

#Pozajmica

#cukaricki

#lucic

#zvezda