Večeras su na programu utakmice 5. kola

Koronavirus je poremetio sve aktivnosti širom sveta, takoreći sve što smo planirali početkom ove godine je doživelo pomeranja ili konačna odlaganja. Liga šampiona se iz tog razloga igra svake nedelje, i gotovo da ne prođe dan da nemamo kvalitetnog fudbala na programu.

Večeras su na programu utakmice 5. kolo Lige šampiona! Vidi se ciljna ravnina, a samo najbolji će i na proleće igrati najkvalitetnije fudbalsko takmičenje.

U grupi A Lokomotiva u Moskvi dočekuje Salzburg. Naš Marko Nikolić će pokušati da na moskovskoj zimi pobedi Salzburg i obezbedi evropski fudbal u Moskvi kad se sneg otopi. Na drugoj strani Evrope Atletiko će dočekati Bajern, koji je obezbedio 1. mesto u grupi.

Grupa B, Šahtjor dočekuje ekipu Zinedina Zidana. Sve je otvoreno, ali posle pobede u Milanu Real Madrid ne bi smeo da kiksne večeras i dovede u pitanje prolazak dalje. Menhengladbah će pokušati da pobedom nad Interom zadrži čelnu poziciju u grupi.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa C, Porto dočekuje Mančester siti u borbi za čelnu poziciju u grupi. Biće to interesantan meč. Olimpik će u Marseju pokušati da dođe do prvih bodova u Ligi šampiona i tako se vrati u borbu za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Olimpijakosu i bod igra ulogu.

Grupa D, uh šta reći za ovu grupu. Verovatno najveća neizvesnost vlada u ovoj grupi. Atalanta dočekuje Mitjeland i pobedom bi obezbedila prolaz dalje, ukoliko rezultat u drugoj utakmici bude povoljan. U Liverpulu gostuje Ajaks, a kapiten Dušan Tadić će predvoditi Kopljanike u velikoj borbi za važne bodove. Ne treba zaboraviti da je Ajaks pre 2 godine pobedio Real u Madridu i tako prošao dalje. Sve je moguće večeras na Enfildu.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona