3 jaka favorita i ostale teške utakmice

Večeras od 21.00 č. počinje novo kolo Premijer lige, što znači da do 20.00 č. imate rok da sastavite svoje ekipe. Utakmicu otvaraju Kristal palas i Njukasl. Zaha ne igra i to je ogroman hendikep za domaćina, ali dobri pikovi mogu da budu krilni igrači Taunsend (5,9m) i Eze (5,8m). Taunsend nije u sjajnoj formi, ali ovo su mečevi gde Kristal palas mora da traži formu. Eze je supertalentovan i može da eksplodira kao protiv Lidsa u pretprošlom kolu kada je osvojio 13 bodova. U Njuki se standardno mnogo očekuje od Kaluma Vilsona.

Subotu od 13:30 č. otvaraju Brajton i Liverpul. Budite oprezni zato što Arnold neće igrati. Salah se vratio što je pesma za 28,5% menadžera. Inače, Diogo Žota se računa kao vezni igrač i vredi 6,7m. Sa ovakvom formom biće pravo čudo ako ga Klop ne ubaci u prvih 11. Mane na poslednje 4 utakmice nije postigao gol a jeftiniji je od Salaha za samo 0,1m.

Već u 16.00 č. Mančester siti dočekuje Barnli i očekuje se da im napad konačno proradi. U poslednjih 5 utakmica su dali 4 gola. Za ta 4 gola bilo im je potrebno čak 72 udarca ka golu, što je 18 po proseku, što je napadačka kriza kakvu Gvardiola nikada nije imao. Sterling, de Brujne, Žesus, Tores, Marez, neko će verovatno morati na klupu, pa će biti potrebno i malo sreće prilikom pikiranja.

U utakmici Everton - Lids potrebno je samo jedno ime - Dominik Kalvert-Luin, najbolji napadač lige. Može svakome da da gol i to se očekuje i sutra. Vest brom i Šefild junajted su meč za preskočiti. Zajedno su u prvih 9 kola osvojili 4 boda.

Nedelju otvaraju Sautempton i Mančester junajted. Naš pik je Bruno Fernandeš. Čovek je must-have u svakoj ekipi. Odbrane preskačite. Čelsi i Totenhem u 17.30 igraju derbi ovog kola. Ziješ, Verner, Ejbraham, Son, Kejn. Čovek ne zna koga pre da uzme. Nije isključeno da će doći i to utakmice bez golova. Čelsi je maksimalno utegao odbranu, dok je Murinjo umetnik nameštanja defanzivne taktike.

Arsenal i Vulfsi zatvaraju nedelju. Arsenal u poslednjih 5 utakmica u Premijer ligi ima 4 osvojena boda, a ako neko može da produži agoniju Tobdžija, to su Vukovi. Naš pik je Maks Kilman, izuzetno jeftino i dobro rešenje u odbrani.

U ponedeljak igraju Lester i Fulam. Sve što imate stavite na Džejmija Vardija. Ne treba bežati ni od triple captain-a. Pored Vardija, tu su Medison, Barns, Tielemans, birajte. Za kraj, Čekićari i Aston vila. Džek Griliš kao imperativ, čovek koji je po kvalitetu prevazišao Vilu, ali i neko ko bi mogao da donese ovom klubu jako dobar plasman.

NAŠI PIKOVI:

- GOLMAN: Šmajhel (Lester; 5,5 mil.);

- ODBRANA: Majkl Kin (Everton; 5,1 mil.), Žoao Kanselo (Siti; 5,5 mil.), Maks Kilman (Vulfsi; 4,3 mil.);

- SREDINA: Mohamed Salah (Liverpul; 12,2 mil.), Diogo Žota (Liverpul; 6,7 mil.), Džejms Medison (Lester; 7,0 mil.), Bruno Fernandeš (Mančester junajted; 10,8 mil.), Rahim Sterling (Mančester siti; 11,5 mil.);

- NAPAD: Gabrijel Žesus (Mančester siti; 9,3 mil.), Dominik Kalvert-Luin (Everton; 7,9 mil.), Džejmi Vardi (Lester; 10,2 mil.).

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantazi

#Fantazi premijer liga

#Premijer Liga