25 GREND SLEM TITULA ĆE BITI NJEGOV CILJ

Kako prenosi portal Mondo, najbolji teniser na svetu Novak Đoković trijumfalno se vratio u vrhunsku formu, pošto je u Rimu počistio svoje rivale na putu do prve titule u 2022. godini. Pokazao nam je u Beogradu, Madridu i Rimu da formu podiže pravovremeno, taman za Pariz i Rolan Garos na kojem želi da osvoji 21. grend slem titulu.

Tim peharom izjednačio bi se sa Rafaelom Nadalom i ponovo bi svi argumenti za najboljeg tenisera u istoriji bili na njegovoj strani. Da će se to desiti veruje i nekadašnji teniser Greg Rusedski.

Slavni teniser koji je predstavljao Kanadu i Veliku Britaniju nema dilemu da li će Srbin karijeru završiti kao najbolji svih vremena!

Novak Đoković će biti najbolji teniser u istoriji. Prvi je na ATP listi najviše nedelja, a ima bolji međusobni skor sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Može da završi karijeru sa 25 grend slem titula.

Prvu priliku za trofej Novak će imati u Parizu, gde brani titulu. Najveća konkurencija mogao bi da mu bude Rafael Nadal koji se muči sa povredom, ali mu je ovo omiljeni turnir i teško je zamisliti da će ga propustiti uprkos bolovima. Za Rodžera Federera se zna da neće učestvovati i teško je pomisliti da Švajcarac može da stigne do još nekog velikog trofeja.

Autor: Mondo.rs

#25

#Grand Slam

#Grend Slem

#Novak Đoković

#Tutula

#atp

#najbolji na svetu

#najbolji svih vremena

#nole

#novak

#s1

#tenis

#titule

#đoković