Fudbaleri Čukaričkog i Partizana odigrali su nerešeno, 0:0 u derbi meču poslednjeg, 30. kola Superlige Srbije.

Ovim rezultatom Crvena zvezda se osamila na čelu tabele, pa plej-of dočekuje sa dva boda viška (81) u odnosu na Partizan (79) pred 167. večiti derbi, koji će naredne subote biti odigran na stadionu Rajko Mitić.

Čukarički slab u prvom, nešto bolji u drugom delu susreta, ali nedodoljno da bi upisali pobedu protiv ekipe iz Humske. Krenuli su igrači Partizana silovito, potpuno otvoreno ka golu domaćina i odmah počeli da ređaju prilike i koriste početnu zbunjenost igrača Čukaričkog.

IZVOR: YT/redportal RS

Kvinsi Menig je pokušao u trećem, a minut kasnije Rikardo Gomeš je imao sjajnu priliku, lopta je okrznula stativu i završila kraj gola Čukaričkog. Mogao je do gola i Urošević u šestom minutu, njegov šut je za malo bio neprecizan, da bi u 12. minutu usledila sporna situacija.

Rikardo je bio u kontri, sa leđa ga je povukao Bojan Kovačević, a Novak Simović na iznenađenje mnogih izvadio - žuti karton. Aleksandar Stanojević i svi sa klupe Partizana su burno reagovali, ali se ništa nije promenilo ni gledanjem VAR snimka, pa je ostala odluka da Kovačević dobije žuti karton.

Jojić je u 18. minutu izblokiran od strane Roganovića, da bi Menig u 30. minutu prokockao još jednu dobru priliku, tačnije, u poslednji čas ga je izblokirao Ibrahima Ndijae i tako spasao mrežu Čukaričkog.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#partizan

#čukarički