Večeras su na programu preostale utakmice 4. kola

Jučerašnji program doneo nam je mnogo uzbuđenja. Utakmice koje su počele 2 sata ranije su rešene u završnici, a isto je bilo i na utakmici Juventusa i Ferencvaroša. Lacio grabi ka narednoj fazi, dok se Junajted vratio navikama pobeđivanja u Ligi šampiona.

Večerašnji program donosi nova uzbuđenja.

U grupi B, Menhengladbah dočekuje Šahtjor kog je razbio 6:0 u Ukrajini. Pobedom bi Nemci obezbedili gotov siguran fudbal u Evropi na proleće. Inter će u Milanu dočekati Real Madrid. Posle ovog kola mnoge stvari u ovoj grupi mogu biti rešene.

U grupi C, Olimpijakos dočekuje Mančester siti, a i remi će biti uspeh za Grke. Dok Olimpik Marsej dočekuje Porto i pokušaće da osvoji prve bodove u ovoj sezoni.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

U grupi D, Ajaks našeg Dušana Tadića dočekuje Mitjeland, i pobeda je apsolutni prioritet za Holanđane, jer samo tako se mogu nadati prolasku dalje. Liverpul dočekuje Atalantu i to će biti vrlo interesantna utakmica, s obzirom da obe ekipe gaje lep stil fudbala.

U grupi A, Atletiko Madrid dočekuje Lokomotivu iz Moskve, koju sa klupe predvodi naš trener Nikolić. Atletiko pobedom može da obezbedi prolaz u narednu fazu. U Minhenu Bajern igra sa Salzburgom, a pobeda će Nemcima obezbediti 1. mesto u grupi.

Posle večerašnjih utakmica neki klubovi će obezbediti prolazak dalje, dok će se u nekim grupama stanje dodatno zakomplikovati. Sve u svemu, biće interesantno večeras.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona