Crno-beli pred novim evropskim okršajem

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz od ekipe Lietkabelisa nakon iscrpljujućeg derbija. Ubrzo su se u narednoj regionalnoj utakmici "probudili" i pobedili ekipu Budućnosti na gostujućem terenu.

U sredu dočekuju ekipu Metropolitansa u okviru 15. kola Evrokupa, a pred sutrašnji meč trener crno-belih Željko Obradović izjavio je:

- Sigurno da posle dobre igre u Podgorici se nadamo da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešu utakmicu a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu - poručio je Obradović. 

Kapiten, Rade Zagorac je pred duel protiv Metropolitansa izjavio: 

- Znali smo da su Budućnost i Metropolitans veoma važne utakmice po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje. Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti bismo obezbedili drugo mesto što znači da bismo u prva dva plej-of meča, ukoliko do njih dođe bili domaćini. Iz tog ugla je važnost te utakmice. Podjednako je i odogvornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno može biti utakmica sezone - istakao je Zagorac. 

Meč je na programu u sredu od 20.30 časova.

IZVOR: YT / BC Partizan TV

pročitajte još

PARTIZAN GRMI: A PENAL!?

Autor: redportal.rs

#evrokup

#kk partizan

#metropolitans

#partizan