Večeras na programu utakmice 4. kola

Reprezentativni fudbal je gotov! Došlo je vreme da se vratimo najelitnijem klupskom fudbalu u Evropi! Večeras su na programu utakmice 4. kola Lige šampiona. Mnogi ljubitelji fudbala su ovo čekali, vikend je bio samo zagrevanje.

Program započinje u grupi E, u kojoj započinje borba za vodeću poziciju u grupi i za plasman u Ligu Evrope. Sevilja gostuje Krasnodaru na istoku Evrope, dok na zapadu Ren dočekuje Čelsi. Po svemu sudeći Sevilja i Čelsi se bore za prvu poziciju, dok Ren i Krasnodar započinju borbu za 3. mesto koje vodi u Ligu Evrope.

U grupi F, Dortmund dočekuje Klub Briž, a nemački klub je favorit. Lacio u Rimu dočekuje Zenit. Ovo kolo može da odluči mnogo toga u grupi F.

U grupi G je sve rešeno što se tiče prolaska u narednu rundu. Pitanje je samo da li će to biti Juventus ili Barselona. Barsa večeras igra protiv Dinama u Kijevu, dok Juve dočekuje Ferencvaroš.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

U grupi H večeras kreće velika borba za mesta koja vode u narednu rundu. Mančester junajted dočekuje Bašakšehir, dok PSG dočekuje Lajpcig. U ovoj grupi sve je otvoreno, i večerašnji mečevi mogu mnogo toga da pokažu i reše.

Očekuje nas dobar fudbal večeras. Nažalost, i dalje bez publike zbog koronavirusa. Ali ništa neće pokvariti uživanje kraj malih ekrana.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona