Gvardiolin prioritet za sledeće leto

Lionel Mesi izgleda nije više meta Mančester sitija. Bilo je nagoveštaja da Građani kreću u totalnu ofanzivu na Mesija, ali kako stvari stoje, taj posao je propao. Pre svega se postavlja pitanje da li vredi dati toliki novac čoveku koji će sledećeg leta imati 34 godine i čija forma ide silaznom putanjom?

Zato Gvardiola ima drugi plan. Agueru ističe ugovor, da li će mu biti ponuđen novi, veliko je pitanje. Ima već 32 godine, a redovno muku muči sa povredama. Na sve to, čini se da Aguero i Gvardiola nikada nisu bili u velikoj ljubavi i ta je sad prilika da se srede računi.

Napad Mančester sitija je najslabiji od Gvardiolinog dolaska. Dali su svega 10 golova na 8 utakmica. Gabrijel Žesus jeste kvalitetan, ali Gvardioli je potrebno bolje. Rešenje za taj problem vidi u fudbaleru Totenhema, Hariju Kejnu! Engleski napadač je samo u Premijer ligi na 9 utakmica dao 7 golova, a namestio 9. To je ukupno za 6 golova više od cele ekipe Građana.

Britanski Independent donosi ekskluzivu koja kaže - Gvardiola je u pregovorima oko novog ugovora, koji je produžio do 2023. godine, naveo jedno ime koje glasi - Hari Kejn.

Operativci Građana kreću u operaciju opipavanja terena. Izvori bliski britanskom listu navode da će Hari Kejn biti raspoložen da promeni sredinu ako Totenhem ne osvoji titulu, a da podsetimo, Hari Kejn do sada nije osvojio nijednu sa svojih 27 godina.

Cena će sigurno imati bar 9 cifara ukoliko se ovaj posao realizuje.

Autor: redportal.rs

#Gvardiola

#Kejn

#Siti

#Totenhem