Za vikend je na programu 9. kolo

Reprezentativna pauza je završena, i vraćamo se nacionalnim prvenstvima. U Premijer ligi je za vikend na programu 9. kolo, koje će doneti nova uzbuđenja. Imaćemo 2 derbija, u jednom se sastaju Totenhem i Mančester siti, dok će Liverpul dočekati Lester.

IZVOR: TW / @premierleague

Murinjo će dočekati Gvardiolu, koji je produžio ugovor sa Mančester sitijem i želi novu pobedu u prvenstvu. Murinjo ima možda i najbolji tandem u ovom trenutku u ligi, pa će Son i Kejn predstavljati najveću pretnju po gol Edersona.

Liverpul je oslabljen brojnim povredama, dok Lester igra dobro i ne bi bilo iznenađenje da Liverpul ne dobije ovu utakmicu.

Njukasl će dočekati Čelsi, koji ima Vernera, koji je u sve boljoj formi. Aston vila dočekuje Brajton, dok Junajted ekipu Vest Broma, za koju igra naš Bane Ivanović. Fulam na čelu sa Mitrovićem dočekuje Everton koji je dobro započeo sezonu, ali se sada nalazi u maloj krizi. Šefild dočekuje Vest Hem i pokušaće da se malo popravi u odnosu na početak sezone.

Arsenal gostuje Lidsu i to je potencijalno lepa utakmica za gledanje, jer se očekuju golovi. Barnli dočekuje Kristal Palas za koji neće nastupiti naš Luka Milivojević, jer je zaražen koronavirusom. Kolo će zatvoriti Vulfsi i Sautempton.

Oni koji igraju Fantazi Premijer lige imaju vremena da do sutra nameste svoje postave, a tu je i naša najava za Fantazi fanatike.

Autor: redportal.rs

#Premijer Liga

#fudbal