Za sve je kriv ko drugi nego Nemanja Matić 😎

Slavni srpski i svetski fudbaler Nemanja Matić vodi brigu o svom voljenom klubu Jedinstvu sa Uba, a tokom ove godine prirediće im veliko iznenađenje!

Prvotimac Mančester Junajteda tokom današnje prozivke prvog tima obećao je veliki spektakl na Ubu tokom 2022. godine. i dolazak jedne od selekcija engleskog velikana.

- Lepa vest je da ćemo sledećeg leta ugostiti jednu selekciju Mančester junajteda! Naši dečaci imaće priliku da odmere snage sa jednim od najvećih klubova na svetu i to će svakako biti praznik fudbala na Ubu - rekao je Nemanja Matić.

On je poželeo timu mnogo sreće u nastavku sezone.

- Svima u klubu želim srećan nastavak sezone. Zahvalio bih se momcima koji su napustili klub, jer su ostavili trag i prirasli za srca svima nama. Što se tiče pojačanja, mislim da smo doveli nekoliko kvalitetnih igrača i da smo sa njima zatvorili prelazni rok. Sada je na stručnom štabu da ekipu pripremi za ono što sledi. Posebno me zanima koliko će nam doneti na terenu momci koji polako stasavaju i dolaze iz naše škole fudbala. Raduje nas povratak Marinkovića koji je bio jedan od naših najboljih igrača i koji bi sigurno bio već u Superligi ili inostranstvu da nije bilo povrede - dodao je Matić.

Autor: redportal.rs

#Ub

#jedinstvo

#mancester junajted

#nemanja matic