Velike prepreke za menadžment Crvene Zvezde

Reprezentativac Austije i rođeni Beograđanin Aleksandar Dragović na meti je skauta Crvene zvezde, koji silno žele da ga dovedu u svoje redove. Ipak, biće to malo teže.

Sportski direktor Leverkuzena Simon Rolfes izjavio je da će Dragović zasigurno ostati igrač Leverkuzena do kraja sezone, kao i da nije izvesno da napusti tim u januaru 2021. godine.

- Na zimu ćemo pustiti nekoga samo ukoliko situacija u timu to dozvoljava. Dragović je, zasad, u našim planovima za čitavu sezonu - rekao je Rolfes za Kiker.

Ugovor sa Dragovićem ističe 2021. godine što znači da ako je sportski direktor Leverkuzena ozbiljan, Dragović će otići bez obeštećenja.

Ovaj nemački list se detaljno pozabavio ovom temom, pa su došli do informacije da je Dragović spreman i na finansijske ustupke samo da što pre zaigra za beogradske crveno-bele.

- Za Austrijanca srpskih korena, mogućnost da zaigra za Crvenu zvezdu makar emocionalno ima veliku vrednost. Dragovićev deda je iz Beograda i veliki je navijač Zvezde i jedna je od najvažnijih ličnosti u Dragovićevoj karijeri. Kao juniorski igrač, Dragović je baš sa dedom dolazio na treninge i utakmice Austrije Beč, koji ga je pratio i tokom profesionalne karijere - piše nemački list.

Autor: redportal.rs

#beograd

#crvena zvezda

#dragović

#leverkuzen