Najbolji teniser sveta obratio se masovnom skupu navijača ispred imigracionog centra

U toku je najmasovniji skup Srba i navijača najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji od četvrtka boravi u imigracionom hotelu očekujući odluku suda o tome da li će biti deportovan za Srbiju ili će mu biti omogućena odbrana titule na Australijan openu.

Danima se veliki broj Srba i Novakovih navijača iz celog sveta okuplja ispred imigracionog hotela u kome se nalazi srpski teniser u znak podrške za svu torturu i užasan tretman koji su mu priredile australijske vlasti.

Srbi danonoćno provode vreme isprod "Novakovog prozora" uz pratnju zvukova harmonike, srpskih pesama, velikog broja transparenta podrške, zastava naše zemlje.

Da sve to neizmerno znači srpskom teniseru pokazuje i poruka kojom se obratio okupljenima i to na dan odluke o njegovoj konačnoj sudbini u Melburnu:

- Moje srce je zaigralo. Nadam se da je i vama. Neka vam crkva bude spokojno mesto gde ćete naći mir i slobodu. Neka vam crkva bude ukazatelj na pravi put. Najčistije emocije, a to je ljubav, ljubav će spasiti svet. Hvala vam lepo, uživajte- rekao je Nole.

Autor: redportal.rs

#melburn

#novak djokovic

#skup srba

#sudjenje