Podrška Novaku Đokoviću stiže sa svih strana sveta

Najbolji teniser planete Novak Đoković provodi Božić u imigracionom hotelu u kome se nalazi od srede kada mu je zbog problema sa vizom i medicinskim izuzećem zabranjen zvanični ulazak u Australiju.

Zbog uložene žalbe Novakovog tima on će biti zatvoren do ponedeljka kada će se konačno odlučiti o njegovoj deportaciji u Srbiju.

Niz skandala dogodili su se u Melburnu zbog sramnog ophođenja vlasti prema najboljem teniseru sveta i devetostrukom šampionu Australijan opena.

Među poslednjima je odbijanje sveštenika Srpske pravoslavne crkve da očita molitvu Novaku Đokoviću na Božić, najradosniji Hrišćanski praznik.

Zbog toga je liturgija održana ispred imigracionog hotela u kome je naš teniser, a liturgija je održana u prisustvu velikog broja Srba koji ne prestaju da pružaju podršku Đokoviću.

Foto: CON CHRONIS / AFP / Profimedia

Da su Srbi spremi na sve pokazuju i snimci koji kruže društvenim mrežama, među kojima je i snimak na kome Srbi igraju kolo ispred imigracionog hotela i to usled kiše i lošeg vremena,

Viori se srpska trobojka, transparenti su na sve strane, a čuju se i srpske pesme i stihovi dobro poznate pesme "Ne može nam niko ništa".

Ništa ovo nije prošlo bez odigranog kola, a atmosferu pogledajte u nastavku:

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub)

IZVOR: IG / @novakfanclub

Autor: redportal.rs

#melburn

#novak djokovic

#srbi

#svestenik