Kapiten Zvezde pred ugovorom života

Milan Borjan je oličenje svakog uspeha koji je Crvena zvezda postigla u poslednjih 5 godina. Došao je u klub na mala vrata kada je trener bio Vladan Milojević, ali je veoma brzo postao jedan od predvonika generacije koja je ostvarila velike uspehe u Evropi.

Borjan je sa crveno-belima igrao 2 Lige šampiona, 3 puta prezimio u Evropi, osvojio duplu krunu koju su navijači crveno-belih za svoje standarde čekali predugo i sada Zvezdu doveo do 1/8 finala Lige Evrope. Ipak, izgleda da je došlo vreme da se Zvezda i Borjan rastanu.

Sve je kulminiralo u završnici jesenjeg dela prvenstva kada se kapiten sukobio sa trenerom posle čega je Borjan rekao da želi da ode i uđe u mirnije vode. Izgleda da je iskusni golman pred ugovorom života. Kako piše Maxbetsport.rs Borjan je na meti Toronta, kluba koji nastupa u MLS ligi.

Spominje se da je Toronto ponudio Borjanu ugovor do 2025. godine uz visoke finansijske benefite. Pomno pratimo dalja dešavanja kao i to da li će se Borjan pojaviti na pripremama za prolećni deo sezone.

Autor: Redportal.rs

#borjan

#kapiten

#odlazak

#ugovor

#zvezda