Vest o odlasku Stanojevića šokirala je fudbalsku javnost

Danas je kao bomba odjeknula vest da će se trener Partizana Aleksandar Sranojević rastati sa crno-belima odmah po isteku ugovora i da ne razmišlja o produžetku saradnje.

Sada je stigao i demant trenera crno-belih koji je u svom 2. mandatu doneo Partizanu jesenju titulu posle nekoliko godina.

Telegraf je pozvao Stanojevića koji je porekao da je doneo bilo kakvu odluku, niti da napušta crno-bele,

- Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina! - rekao je Aleksandar Stanojević za Telegraf, a zatim nastavio:

- Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika - pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam - potpuna neistina - bio je jasan Aleksandar Stanojević.

Autor: telegraf.rs / redportal.rs

#aleksandar stanojevic

#fk partizan

#fudbal