Crno-beli doveli veliko pojačanje

Košarkaši Partizana dobili su novog saigrača francuskog centra Matijasa Lesora koji je nekadašnji igrač Crvene zvezde i prošlogodišnji osvajač Evrokupa u dresu Monaka.

Novi centar crno-belih stigao je u Beograd i danas već odradio 1. trening sa saigračima, a nakon toga podelio prve utiske.

- Tek sam stigao i moram da detaljno upoznam tim. Pratim košarku, pa znam da su dobar tim, dobra grupa. Prvi trening je prošao dobro, imamo dobar sastav i očekujem dobru i uspešnu sezonu - započeo je Lesor.

Na pitanje da li mu je pritisak ili motivacija to što su svi iščekivali dolazak centra u klub, odgovorio je:

- I motivacija i pritisak. Ako imaš velika očekivanja, onda moraš da se staviš pod pritisak i da se tako motivišeš. Obe stvari idu zajedno - rekao je on.

Poznato je da Lesor nije prvi Francuz u Partizanu.

- Sve ih blisko poznajem. Igrao sam sa Žofrijem Lovernjom i Leom Vestermanom u reprezentaciji, znam i Borisa Daloa, i Bandžu Sija isto znam, bliski smo prijatelji. Znam i Dangu, igrali smo ranije. Uzbuđen sam što sam ovde. Znam košarkašku kulturu u Srbiji. Uzbuđen sam zbog povratka, što mogu da vidim navijače u Srbiji - zaključio je novi centar Partizana.

Upitan da pošalje prvu poruku navijačima, Lesor se nasmejao pa rekao:

- Partizan šampion, to je sve što mogu da kažem.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / BC Partizan TV

Autor: redportal.rs

#centar

#kk partizan

#matijas lesor

#partizan