Utakmica nema takmičarski značaj za igrače Portugala

Reprezentacija Portugala doputovala je u Split, gde u utorak igra protiv Hrvatske meč Lige nacija, a Ronaldo se trudi da bude potpuno nevidljiv i nedostupan medijima.

Igrač Juventusa se potrudio da ga niko ne uznemirava tokom boravka u Hrvatskoj. Poslednji je izašao iz aviona, a oko njega su bila 4 telohranitelja. U vreme dolaska Portugala aerodrom u Splitu blokirali su specijalci. Njihov zadatak je bio da niko ne priđe fudbalerima bliže od 10 metara, zbog straha od koronavirusa.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

IZVOR: IG / @cristiano

Na prozorima hotela, u kom su smešteni fudbaleri Portugala, na njihov zahtev izlepljena su stakla restorana kako ih niko ne bi fotografisao dok jedu.

Portugal je posle poraza od Francuske (1:0) izgubio šansu da se ponovo plasira na Fajnal for Lige nacija gde je trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine. Oni su obezbedili drugo mesto u grupi i meč protiv Hrvatske za njih nema takmičarski značaj. S druge strane, domaćin mora da pobedi i imaju jasan motiv, jer mu preti ispadanje u Ligu B.

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić je saopštio da je dosta igrača ili povređeno ili zaraženo koronavirusom, tako da im sledi teška utakmica. Dejan Lovren je svojim dolaskom podigao raspoloženje ekipe, a na poslednji trening izašlo je 10 igrača.

View this post on Instagram

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

IZVOR: IG / @hns_cff

Autor: Redportal.rs

#Portugal

#fudbal

#hrvatska reprezentacija

#ronaldo