Rekonstruisani stadion imaće pet luksuznih restorana sa pogledom na travnjak, a biće otvoren tokom utakmica i tokom cele godine

Pred početak utakmice Lige šampiona između Real Madrida i Šahtjora, španski gigant saopštio je nove detalje vezane za rekonstrukciju Santjago Bernabea.

IZVOR: TW/@MadridSports_

Real je počeo da obnavlja svoj stadion tokom pandemije i igrao je na pomoćnom stadionu Alfredo di Stefano pre nego što se vratio na Santjago Bernabe uoči ove sezone.

Prema najavama, stadion će biti završen i potpuno otvoren u decembru naredne godine, što se poklapa sa 75. rođendanom legendarnog stadiona.

Klub je u pregovorima sa ugostiteljima i želi da ponudi restorane sa Mišelinovim zvezdicama. Angažovane su najveće svetske konsultantske kuće da dovedu najveće brendove na stadion, što će Realu donositi oko 100 miliona evra godišnje. Na tender se prijavilo oko 100 kompanija, klub i konsultanti moraju da biraju između 10 i 20 kompanija koje moraju imati u vidu da su glavni sponzori kluba Koka-Kola i pivo Mahu – piše Marka.

IZVOR: TW/@theMadridZone

Rekonstruisani stadion imaće pet luksuznih restorana sa pogledom na travnjak, a biće otvoren tokom utakmica i tokom cele godine. Usluga ishrane i pića za navijače tokom utakmice imaće posebne mobilne aplikacije preko kojih će navijači u pojedinim sektorima stadiona moći da naručuju, a red će unositi osoblje.

Postojaće takozvani otvoreni bar sa pogledom na grad, a po ugledu na tržne centre možete jesti iz nekoliko restorana na jednom mestu. Pored toga, navijači će moći da kupe proizvode najvećih svetskih brendova.

Autor: redportal.rs

#Santjago Bernabe

#Stadion

#real madrid

#rekonstrukcija