Kapiten se povukao neposredno pre meča 🤯

Fudbalska reprezentacija Srbije ni posle 20 godina nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo. Posle pobede protiv Norveške u polufinalu baraža Srbija je posustala na svom terenu protiv Škotske. Iako niko nije očekivao da će Srbija izgubiti, to se dogodilo posle izvođenja penala.

I dok se prethodnih dana dosta govorilo o tome da je Aleksandar Mitrović tragičar utakmice, jer je promašio poslednji penal, danas se pojavila neverovatna glasina da je kapiten reprezentacije Srbije i čovek koji je odigrao skoro 100 utakmica za nacionalni tim odbio da izađe na teren protiv Škotske!

Naime, u toku dana kada se igrala odlučujuća utakmica sa Škotskom Kolarov je primio ultimatum od trenera Intera. Konte ga je obavestio da ne treba da nastupa protiv Škota, što je Kolarov i učinio.

Niko od igrača to nije očekivao, jer je Kolarov bio kapiten i predvodnik ove generacije fudbalera. Na sve to, na treninzima su se uvežbavale kombinacije sa Kolarovim u timu, tako da je Tumbakoviću ostalo premalo vremena da uigra drugog igrača na poziciji štopera kada ga je Kolarov obavestio da neće igrati.

Bilo kako bilo, Srbija ni posle 20 godina ne igra Evropsko prvenstvo u fudbalu. Izgleda da je pored učešća na Evropskom prvenstvu reprezentacija Srbije ostala i bez kapitena.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#evropsko prvenstvo

#fudbal

#kapiten

#kolarov