Crno-beli nekompletni

Fudbaleri Partizana danas počinju pohod na Kup Srbije.

U 1/16 finala ovog takmičenja dočekuju na svom stadionu trećeligaša ekipu Trajala.

Utakmica je na programu od 16.30 časova.

Crno-beli biće u nekompletnom sastavu u ovoj utakmici, zbog reprezentativne pauze i izostanka nekoliko igrača, ali i zbog pozitivnog nalaza na koronavirus kod 1 igrača.

Foto: redportal.rs/M.V.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred današnji meč izjavio je:

- Kup utakmica je eliminaciona i nema popravnog. Izlazimo u najjačem mogućem sastavu kojim raspolažemo. Trajal je ekipa koja je u 3. rangu takmičenja i 1. je na tabeli. Imaju iskusnih igrača i koji su igrali u inostranstvu i Superligi, tako da smo motivisani - počeo je Stanojević, a onda otkrio na koje igrače ćene moći da računa zbog povreda:

- Slobodan Urošević će zbog suspenzije preskočiti meč. Saničanin se polako vraća posle korone, tako da se nadamo da će biti okej. Nemanja Jović je pozitivan na koronu, tako da nije u konkurenciji, nije otišao za reprezentaciju. Što se tiče golmana, pričali smo na tu temu, želeo sam da brani Lukač, ali postoji dogovor od ranije, da će Stevanović braniti od prve do nadamo se poslednje utakmice u Kupu. Ostali su spremni i izlazimo sa najjačim mogućim sastavom u ovom trenutku.

Stanojević je prokomentarisao i zgusnut raspored crno-belih koje u narednih 26 dana očekuje 8 utakmica, kao i to da su na 1. mestu na oba fronta u Super ligi i ligi Konferencija:

Nadamo se, imamo nezgodnu utakmicu sa Gentom koji igra promenljivo, ali da ne pričamo još o njima. U ligi, za sada nam je bitno da smo tu sa Crvenom zvezdom u konkurenciji da što duže ostanemo u trci za titulu, da li ćemo biti prvi ili tu negde, pokazaće ovaj period - zaključuje trener crno-belih.

Autor: redportal.rs

#crno-beli

#fk partizan

#kup srbije

#utakmica