Crno-beli pred novim izazovom

Fudbalere Partizana očekuje 2. kolo grupne faze Lige konferencija i to na stadionu Partizana protiv Flore ekipe iz Estonije.

Crno-beli su u 1. kolu ostvarili pobedu i zauzimaju 1. mesto na tabeli, dok je Flora na poslednjem mestu sa 1. porazom.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred sutrašnji meč koji je zakazan za 18.45 časova.

- Igramo utakmicu koja može mnogo da nam pomogne da prezimimo u Evropi. Igramo protiv estonske ekipe koja ima 14 reprezentativaca, ima mnogo međunarodnog iskustva, 7 standardnih reprezentativaca, oko 50, 60 internacionalnih utakmica. Nama pobeda mnogo znači za zimu u Evropi, daćemo sve od sebe da potvrdimo dobru igru iz 1. utakmice - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Foto: redportal.rs/M.V.

- Igraju visok presing, izlazi na našu polovinu, opasna ekipa, mnogo je tih igrača igralo u Beogradu kada su pobedili reprezentaciju Srbije. Ja ne razmišljam tako. Ne mogu da pobegnem, ipak smo mi Partizan i favoriti ovde, ali ako gledate njihove rezultate u poslednje vreme, ja tako ne razmišljam niti idem u tom pravcu - dodao je on.

- Sigurno Flora neće igrati bunker, imaju svoj način igre. Utakmicu uvek spremam u odnosu na protivnika i tako biram igrače. Svestan sam svake evropske utakmice u današnjem svetu, Luksemburg, Estonci. Naravno da smatram da su ozbiljni, juče Šerif, nema potrebe pričati, u savremenom fudbalu već duže vreme to tako funkcioniše. Mi smo spremni i oprezni, svesni svega i tako pristupamo utakmici - naveo je on.

Autor: redportal.rs

#aleksandar stanojevic

#fk partizan

#konferencija

#partizan