Odložena utakmica večitog rivala nije uzdrmala crno-bele

Fudbaleri Partizana odigrali su odličan meč i upisali pobedu na teškom gostovanju u Lučanima i to nakon odigranog remija u večitom derbiju u nedelju.

Crno-beli su pobedili Mladost sa 2:0 golovima Rikarda u 3. minutu i Obradovića u 39. minutu.

Otišli su crno-beli u Lučane bez Pantića, Sume, Markovića, Uroševića i Miljkovića i uprkos tome što je Crvenoj zvezdi odložen meč zbog zdravstvenih problema, Partizan je uspeo da pobedi na teškom gostovanju, iako su otišli u oslabljenom sastavu.

Već u 3. minutu došli su do prednosti golom Rikarda Gomeša koji je upisao svoj jubilarni 10. gol ove sezone. On je ostao usamljen na drugoj stativi domaćih posle centaršuta Ivana Obradovića i preciznim udarcem glavom zatresao mrežu za 1:0.

Strelac 2. gola bio je Ivan Obradović u 39. minutu. Miloš Jojić je izveo korner, Igor Vujačić prvi stigao do lopte, a Obradović posle odbitka postigao gol, pridruživši pogodak svojoj prethodno upisanoj asistenciji.

Tako je Partizan upisao 9. pobedu od ukupno odigranih 10 utakmica u domaćem prvenstvu i sa jednom utakmicom više odvojio se od crveno-belih na +5 razlike na tabeli.

Pogledajte golove:

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon upisane pobede izjavio je:

- Izuzetno važna utakmica, veoma dobro smo ušli, igrali odlično do 60-70 minuta, kasnije smo dosta pali, Mladost je imala određenih prilika, ali možemo da budemo zadovoljni - rekao je trener crno-belih.

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#fk partizan

#lucani

#mladost

#partizan